Varázslat a Balatonparton

— Alexa & Gábor

Alexa és Gábor hajós stílusú esküvőjének kidolgozását az Elegancia esküvőszervezés gondozására bíztuk, és nagyon örültünk, hogy így tettünk. A későnyári esketés romantikus pillanatait Plesz Márti idézte meg a Tópart Hotel gyönyörű helyszínén, majd az ifjú pár visszaérkezése után Voroncov Edgár vitte tovább a balatoni hangulatot, de a vőlegény is mindenkit elkápráztatott a tánctudásával.

Ezek után könnyű dolgom volt a műsorvezetéssel – minden játékot imádott a közönség, pedig volt, hogy rendesen kihívások elé állítottuk őket. A fotók és film Farkas-Mohi Balázs és csapatának munkája, igazi boldogság volt velük dolgozni. Igazából mindenkinek ugyanennyire varázslatos esküvőt kívánok!

Pétert már régebben kiszúrtuk magunknak egy másik esküvő alkalmával, így nem is volt kérdés, hogy őt szeretnénk a miénken is. Péter nagyon laza, nyitott, humoros stílusa fogott meg minket. Ügyesen össze tudta fogni a vendégsereget, látta, hogy mikor kell beavatkozni és mikor kell a háttérben maradnia. Nagyszerű játékokkal állt elő az esküvőn, amiket mindenki élvezett, és még olyanokat is megmozgatott, akiktől nem is vártuk a részvételt. Nagyon elégedettek voltunk Péter munkájával, és hálásak vagyunk, hogy Ő volt a ceremóniamesterünk. Köszönjük, hogy felejthetetlenné tetted az esküvőnket!

— Alexa & Gábor
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —