Magamról

Csizmadia Péter
ceremóniamester, esküvői házigazda

Magyar és angol nyelvű ceremóniamesterként legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy levegyek minden terhet a vállatokról az esküvő folyamán, és emiatt úgy tudjátok élvezni a saját esküvőtöket, mintha Ti is vendégek volnátok. Függője vagyok ezeknek az eseményeknek, mert boldog és vidám embereket látok magam körül és ez engem is energiával tölt fel.

Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, ezért fontosnak tartom, hogy minden párral személyesen is alaposan megismerkedjek még előzetesen. Miután feltérképeztem kívánságaitokat és elképzeléseiteket, közösen elkészíthetjük azt a forgatókönyvet, amit a nagy napotokon majd a valóságba ültetünk. Rugalmas vagyok és akár a legőrültebb ötletekhez is tudok alkalmazkodni. Éneklek is ha kell, csak azt nem olyan élmény hallgatni.

© Bokistudio

Maximalista révén szeretek B tervvel is készülni, és jól értek hozzá, hogy adott esetben azt higgyék a vendégek, hogy valójában az volt az eredeti.
Azon túl, hogy rendezőként a háttérben egy kézben tartom a szálakat, esküvői házigazdának is vallom magam, mivel igyekszem udvariasan koordinálni a vendégeket, akik így mindig pontosan tudni fogják, hogy milyen esemény fog következni és hol szíveskedjenek gyülekezni hozzá.

Ezek mellett műsorvezető is vagyok, vagyis összekötöm a programpontokat és vezetem a játékokat – pont annyit, amennyit szeretnétek. Jó emberismerőként azonnal megtalálom a közös hangot a meghívottakkal, akik már az elejétől kezdve barátként tekintenek rám és elfogadnak, mint házigazdájukat.

Ami a stílusomat illeti, elegáns és intellektuális irányvonalat képviselek egy adag humorral fűszerezve.
Pont annyit beszélek amennyire szükség van: se többet, se kevesebbet. Azt tekintem feladatomnak, hogy az esküvőtök egész napja csak rólatok szóljon és miattatok legyen emlékezetes mindenki számára.
Ha azt szeretnétek, hogy olyan legyen az esküvőtök, amilyet Ti is megálmodtatok, akkor írjatok nekem és valóra váltjuk!