Túláradó szeretet

— Eri & Robi

Az egymás és családjuk iránt érzett nagyfokú szeretet és odaadás volt ez első dolog ami azonnal szembeötlött nekem amikor először találkoztam Eriékkel. Régóta dédelgetett álmukat szerették volna valóra váltani egy nagyszabású, gondosan felépített és levezett esküvővel és minden rokon kívánságát egyszerre kielégítő lagzival. Felelősségteljes szerepre kértek fel, de tudtam, hogy alapos felkészüléssel ez egy nagyon hálás feladat lesz.

A nagy napon a vendégsereg példa nélküli bizalommal és kíváncsisággal fogadott, nem csoda hát, hogy minden terv szerint alakult és a játékok, grillázstorta törés, tortavágás és menyasszonytánc után egy fantasztikus bulihoz járulhattam hozzá. Hálájuk jeléül a rokonok három nagy doboz süteménnyel és édességgel engedtek csak haza.

„Nagyon köszönjük a profi szervezést, nélküled nagyon nehéz, talán lehetetlen lett volna így lebonyolítani ezt a gyönyörű, és számunkra rendkívül fontos napot! Már az első találkozás alkalmával egyértelmű volt, hogy a lehető legjobb embert találtuk meg! Végletekig precíz, de egyáltalán nem tolakodó szervezésed hibátlanul gördülékennyé tette az esküvőnket, és az utána következő lakodalmat! Mindig a legjobbkor voltál a legjobb helyen, és az együtt kitalált programokat tökéletesen vezetted le, konferáltad végig! A vendégeinktől is csak pozitív visszajelzés érkezett a végzett munkádról! Ezentúl bárkinek, aki ceremóniamestert keres, nyugodt szívvel, sőt bátran ajánlani fogunk, mert mindenki megérdemli, hogy egy profi kezében legyen életének egyik legszebb napja!”

— Eri & Robi
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —