Teljes gázzal szerelem

— Kata & Robi

Egy igazi szerelemvállalkozás a Kökény és Fia Családi Borászat, hiszen itt tényleg minden esküvőre úgy tekintenek, mint egy egyedi és megismételhetetlen közösségi élmény. Így egy otthonos, kellemes környezetben fogadtuk mi is az ifjú párt a Bellon Pictures, Kropf Attila és Kristóf István lemezlovas társaságában.

Kata és Robi pedig teljes gázzal vetették bele magukat az esküvői forgatagba és később sem lassítottunk a tempón. Végig pörgős és precíz ütemet diktáltak a programok, de olyan szórakoztató volt például a templomi szertartás és a többi játék is, hogy egy nagyon emlékezetes módon szabadultak fel bennünk a boldogsághormonok.

Péter igazi profi! Az első perctől kezdve tökéletesen megértette mit és hogyan szeretnénk az esküvőnkkel kapcsolatban és óriási segítség volt mind a szervezésben, mind pedig a lebonyolításban. Nagyon jó tanácsai vannak amiket mindenképp érdemes megfogadni, de egyáltalán nem erőlteti rád. Az esküvő napján minden apró részletre figyelt, kérés nélkül tudta mire van épp szükségünk, legyen az akár csak egy frissítő limonádé. A legfonotosabb, hogy Péterrel nem csak mi voltunk ennyire megelégedve de az egész násznépre is nagy hatást gyakorolt és rengetek pozitív visszajelzést kaptunk róla. Az esküvőnkön tényleg úgy éreztük, hogy nekünk csak arra kell figyelnünk, hogy jól érezzük magunkat és minden egyéb dolgot a kezében tart. Jópár ceremóniamesterrel találkoztunk már esüvőkön, de őszintén mondhatjuk, hogy kimagaslóan ő a legjobb. Így utólag is nagyon köszönjük Péter, hogy segítettél a mi felejthetetlen napunk megvalósításában.

— Kata & Robi
— Dalma & Gergő
Dóri & James —