Szerelmük zenéje

— Niki & Krisztián

Niki és Krisztián imádják a zenét, egyikük még egy metál bandában is énekelt korábban, de a táncot is legalább ugyanannyira jól érzik, arról meg ugye tudjuk, hogy mennyire fontos egy párkapcsolatban. Nikiék az átlagostól teljesen eltérő hőfokon égnek, élnek-halnak egymásért és ezt meg is mutatták nekünk az esküvőn.

Fantasztikus volt őket együtt látni, mert a belőlük sugárzó szenvedély mindenkire óriási hatást gyakorolt. Lankadatlan hévvel izzott végig a tánctér, amit néha színpaddá alakítottunk, de csak azért, hogy Krisztiánék produkciói még tovább szítsák a lángokat. Én teljesen odáig voltam értük és mindenkinek hozzájuk hasonló tomboló szerelmet kívánok – nekik már sikerült!

Már az első találkozónk után eldöntöttük, hogy nem keresünk tovább és Pétert választjuk, ami szuper döntésnek bizonyult. A Nagy Napunkon mindent tökéletesen vezényelt, mindig ott volt amikor kellett, vagy amikor pedig arra volt szükség, „láthatatlanná” tudott válni.
Folyton mosolygott, kívülről tudta, hogy mikor mi következik, úgyhogy végig teljesen meg tudtunk bízni benne: mindenkit és mindent kordában tartott. Bátran fogjuk ajánlani őt másoknak is.

— Niki & Krisztián
— Dalma & Gergő
Dóri & James —