Mesebeli esküvő

— Tünde & Józsi

Tünde és Józsi egész élete másokról való gondoskodás körül forog: lovardát vezetnek, egy sereg élőlényt nevelnek és kicsiket oktatnak lovagolni. Így kézenfekvő volt, hogy a szertartást is náluk tartsuk, úgyhogy először is a lovarda mesebeli hangulatát alapul véve egy varázslatos környezetet építettünk fel.

A menyasszony iránti rajongásukból adódóan aztán rekordszámú lovaglós kislány jött el koszorúslánynak az esküvő napján – mindegyikük részese akart lenni, ahogy Tündéék örök hűséget fogadnak egymásnak. Ez véletlenül a nyár legforróbb délutánjára esett, úgyhogy az ifjú pár boldogsága mellett a különleges ízű hűsítő szörpök és a frissítő kendők is óriási sikert arattak.

Köszönjük, hogy mindig ott voltál ahol szükség volt rád: ha kellett a menyasszony ruháját fogtad, ha kellett a sziromszóró kosarakat hoztad, vagy zsepit osztottál a szertartás alatt, vagy frissítőket hoztál nekünk a 40 fokos hőségben a kiscsoportos fotók közben – az tényleg életet mentett akkor.
Neked köszönhetjük, hogy a több mint 20 koszorúslány egyben a helyén volt – nem széledtek szanaszét, hogy mindenhova időben érkeztünk, mindenki felkeveredett a buszra és megtalálta a helyét. Ez magunktól tuti nem ment volna.
Köszönjük, hogy mindig segítettél, hogy az események gördülékenyen menjenek, és hogy már az előkészületeken is aktívan résztvettél. Mindenkinek ajánlunk aki egy szuper CM-et keres!

— Tünde & Józsi
— Dalma & Gergő
Dóri & James —