Már 4 éve tudták

— Emy & Peti

Péterrel egy négy évvel ezelőtti esküvőn találkoztunk és a párommal akkor eldöntöttük, hogy ha mi összeházasodunk akkor Őt szeretnénk felkérni ceremóniamesterünknek. Pár héttel, az esküvőnk után azt kell mondanom, hogy a lehető legjobb döntést hoztuk meg akkor és tavaly is mikor hivatalosan megkerestük.

Péter mindenben nagyon rugalmas volt, segítőkész, elmondta az őszinte véleményét és ott segített, ahol csak tudott.
Profi volt az egész este alatt és az előzetes egyeztetéseken is, mindent megbeszéltünk vele és minden ötletünkre nyitott volt. Képviselte azt, amit mi szerettünk volna az esküvőnkön és ezért nagyon hálásak vagyunk neki (nagyot nézett a sorivásos kérésünkön, de segített megvalósítani ezáltal feldobva még jobban a bulinkat). Segített megoldani a menyasszonyi ruhás problémáimat, odafigyelt minden apró részletre és az általa hozott játékokkal is törte a jeget a násznép között.

Tudja, hogy mi kell a népnek az egyszer biztos!
Mi nagyon köszönjük neki, hogy ekkora profizmussal vitte végig a nagy napunkat és okozott nekünk felejthetetlen pillanatokat az ötleteivel (a személyes kedvenceim közé tartozik a táncpárbaj és a szertartásra írt fogadalmak, amiket ott olvastunk fel először mindenki előtt). Nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent Péternek és tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek, aki az esküvője napján csak bulizni akar minél kevesebb problémával a nyakán.

— Emy & Peti
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —