Legszínesebb esküvő

— Eszter & Márk

Eszter és Márk esküvőjén nem csak a dekoráció színvilága tükrözte az ifjú pár életvidám természetét, de a koszorúslányok is pompásan öltöztek, sőt a szellemes játékokkal is magasra tettük a mércét. Dehát tudtuk előre, hogy a vendégek teljesen odáig lesznek a élményektől, szóval minden teli találat volt.

Itt a festői szépségű Nairamban egymás után hozták ki nekünk a poháremeléshez az innivalókat, de minden másban is partnerek voltak amit csak kitaláltunk, szóval a helyszín is káprázatosan passzolt az elképzeléseinkhez! Sokszínű, ötletgazdag és nagyon romantikus volt minden a buli indulásáig. Az akkor kezdődő teljes megőrüléssel lett csak teljes a paletta.

Nagyon sok pozitív véleményt és ajánlást olvastunk Péterről, amiről azt gondoltuk, hogy jó jel. Aztán a személyes találkozás is megerősített minket abban, hogy érdemes lesz őt választanunk, mert láthatóan rutinos és jól tudja kezében tartani a dolgokat. Ez látszódott a nagy napon is: segített mindenben, vezényelte a násznépet, és még az egyik játék maradványait is felsöpörte, szóval tényleg mindenben lehetett rá számítani, csak ajánlani tudjuk! 10/10-es!

— Eszter & Márk
— Dalma & Gergő
Dóri & James —