Ikerlángok

— Kata & Mátyás

Ha egy imádnivaló párnak tényleg ez minden kívánsága, és nem tudom őket lebeszélni sem a dologról, akkor gondolom szívesen össze is adom őket, bár hasonlóra még egyszer volt példa karrierem során. Kata és Mátyás viszont annyira egy meghitt, családias és spirituális esküvőt álmodtak meg, hogy ebben elmondásuk szerint csak én voltam az egyetlen alternatíva. Így természetesen engedtem a kérésnek és egy picit szertartásvezetőként is közreműködtem a nagy napjukon.
Ceremóniamester is nagyon könnyű dolgom volt, hiszen csupa mosoly és ragyogó boldogság jellemzi őket, örülnek egymásnak és minden nap tudatosan tesznek a szerelmen, hűségen és barátságon alapuló kapcsolatukért. Hálásak, hogy itt lehetnek kettesben, hogy egymásra talált ikerlángként ragyognak a másik számára. Ha a barátok pedig párban együtt kapják el a csokrot és a harisnyakötőt, akkor ők is.

Mikor elkezdtük tervezni az esküvőnket, Péter volt az első, aki felmerült, mert biztos voltam benne, hogy ha ő lesz a ceremóniamesterünk nagyon jó buli lesz! A készülődésünk során sokat tudtunk hármasban beszélgetni, mára jó barátunkként is gondolunk rá, hiszen főszerepet játszott abban, hogy minden az elképzeléseink szerint alakult. Egyszerűen profi, teljesen felkészült minden helyzetre. Reméljük az aranylakodalmunkat is elvállalja majd!

— Kata & Mátyás
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —