Humoros ismertetőjegy

— Ildi & Norbi

Ildi és Norbi mesterszakon csoporttársak voltak. Először friendzone-nak indult a dolog, sokat lógtak és buliztak együtt, aztán mivel ugyanolyan a humoruk, nem is volt első randi, Norbi egyből beköltözött Ildihez. Azóta pedig csak egymással fesztiváloznak és elhatározták, hogy immár hivatalos jelleggel is szeretnék ezt folytatni, úgyhogy szakmai felfedezőmhöz, a csodálatos Bárány-Szilfai Alidához fordultak segítségért.

Az Alida Wedding esküvőszervezés egyik alapvető ismertetőjegye, hogy a nagy napon minden a terv szerint alakul és egy életreszóló élményben részesül mindenki aki annyira szerencsés, hogy részt vehet rajta. Major Vince óriási módon vitte a bulihangulatot, volt fiú-lány táncpárbaj, Molnár Előd pedig fotózott mindent, is. Velük együtt kívánok sok boldogságot a vidám ifjú párnak!

Nagyon köszönjük, hogy életünk legcsodálatosabb napját még szuperebbé tetted! Már az első találkozásnál megtaláltuk a közös hangot és nem is volt kérdés számunkra, hogy te leszel a ceremóniamesterünk. Ennek nagyon-nagyon örülünk! Remek ötleteid vannak, professzionálisan, nagyon jól koordináltad a 150 vendéget, nem hagytad, hogy bárki is unatkozzon az este alatt. Köszönjük Péter!

— Ildi & Norbi
— Dalma & Gergő
Dóri & James —