Elbűvölő londoni pár

— Jennifer & Ernő

Mindenképpen Pétert javasoljuk ceremóniamesternek! Már rögtön az első hívásunk alkalmával tudtuk, hogy ő az aki kell nekünk. Imádtuk az egész személyiségét, karizmáját és munkája iránti szenvedélyét. Csak az esküvő napján találkoztunk vele először, de olyan barátságos és profi volt abban amit csinált, hogy mindenki azt gondolta róla, hogy egy régi barátunk.

Péter roppant figyelmes is volt: a szertartást megelőzően, alatta és utána is leste minden kívánságunkat. Még tovább is maradt, mint ígérte, hogy minden utána is rendben legyen, és mindenki remekül szórakozzon. Sűrű elfoglaltságai ellenére Péterre bármikor számíthatsz, mivel számunkra is rendelkezésre állt bármikor, amikor a forgatókönyv módosításairól szerettünk volna vele beszélni. Ez nagyon sokat jelentett nekünk, elképesztően sok stressztől szabadított meg bennünket az előkészületek során.

Péter volt az első, aki miatt menyasszonyként elérzékenyültem – nem csak felettébb udvarias, de van egy nagyon érzelmes oldala is. Emellett megnyugtatott, és vendégszeretetéről biztosított mindenkit. Elvárásainkon felül teljesített, minden nagyszerűen alakult az esküvőnkön, úgyhogy röviden: teljesen elégedettek voltunk a szolgáltatásával. Ha őt választjátok, kétségtelen, hogy elsőrangú ceremóniamestere lesz az esküvőtöknek! Mi több, hozzánk hasonlóan új barátra is lelhettek a személyében.

— Jennifer & Ernő
— Dalma & Gergő
Dóri & James —