Egyesülve szeretjük

— Dorka & Alex

Egyszerűen imádom a nemzetközi esküvőket, úgy is mondhatnám, hogy azok a kedvenceim. A vendéglátók és az ideutazók is mind meg akarják mutatni a másik félnek, hogy ma mennyire nem számít semmi más, csak hogy együtt valami felejthetetlen dolgot éljünk át és szeressük az ifjú párt.

Dorka és Alex barátai a világ minden tájáról érkeztek Budapestre a Columbus hajóra, hogy megünnepeljék őket. Óriási élmény volt azt látni, hogy milyen boldogságot jelentett, hogy ma nem számított ki melyik országból jön, vagy milyen vallást követ. Kínában például pirosban illik esküvőre menni, máshol nagyon hosszú beszédeket tartanak. Mi minden kultúrából kaptunk egy kicsi jót és ettől lett ilyen megható, magával ragadó és egy tökéletes egységet képező esemény ez az esküvői buli.

Péter extrán készséges, emiatt nagyon gördülékenyen tudott abban segíteni nekünk, hogy megtervezzük az esküvőnket úgy, hogy amúgy egy másik országban lakunk. Gondja volt rá, hogy minden részlet a helyére kerüljön, de az esküvő napján is rengeteg apró finomítást végzett, ha úgy szerettük volna. A barátainknak is nagyon tetszett, ahogy vezette az estét. Úgy gondoljuk, hogy mindenki fantasztikusan érezte magát, sőt, egy felejthetetlen élményben volt részünk, amit Péter csak mégjobbá varázsolt!

— Dorka & Alex
— Dalma & Gergő
Dóri & James —