Egyedi játékokkal

— Dorka & Bobby

Dorka és Bobby egy laza, pörgős esküvőt szerettek volna néhány egyedi játékkal és sok nevetéssel. Számomra nagy öröm volt, hogy azonnal a bizalmukba fogadtak bennüneket és teljesen az összeszokott csapatunkra bízták magukat, úgyhogy mi is nagyon kitettünk magunkért.

Nagy élmény volt például, hogy a vacsora előtti felkonferálásom után életem egyik legmeghatóbb és legőszintébb vallomását hallgathattam meg az örömapától. Ezzel a fantasztikus beszéddel eldőlt, hogy ma minden érzelem a helyén lesz, úgyhogy kisvártatva sor kerülhetett a házassági jókívánságok átadására is, amiket rendhagyó módon most papírrepülőkkel juttattunk célba. Ezután is örömteli pillanatok követték egymást a buli végéig, úgyhogy mindenkinek ehhez hasnonlókat kívánok!

Maximálisan meg voltunk elégedve Péter munkájával, csak ajánlani tudom, nagyon megkönnyítette a dolgunkat! Igazán figyelmes volt, mindig tudta mire van szükségünk, sokszor előbb mint mi! Profi szervezés és lebonyolítás! Mellette tényleg csak annyi volt a „dolgunk”, hogy kiélvezzük a nagy nap minden pillanatát! A vendégek is csak dícsérik a munkáját!
Kedves Péter, köszönjük szépen még egyszer, nagyon hálásak vagyunk!

— Dorka & Bobby
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —