Egy vadregényes villában

— Sára & Dénes

Szó szerint évtizedekkel korábban találkoztam először Dénessel, amikor a testvérem egyik legjobb barátjaként éppen pártfogolta őt a budapesti éjszakában. Onnantól kezdve tudtam, hogy egy példa értékű, megbízható ember, igazi optimista és olyan aki előtt nem létezik lehetetlen. Később több esküvőn is buliztunk együtt és mindig is éreztük, hogy ott van köztünk az a mindent felülíró szoros kapocs ami egy hullámhosszon tart bennünket akkor is ha évek múlva találkozunk: a testvérem szeretete.

Külön öröm volt így számomra, hogy Dénes is megtalálta élete szerelmét, Sárát, akibe a második randin szeretett bele. A doktornő foglalkozása mellett az is biztosan imponált neki, hogy Sára még senki mással nem találkozott Tinderről. És most már egészen biztos, hogy ezután sem fog, hiszen ma a Sorg Villában egy olyan vadregényes és emlékezetes esküvőt tartottunk, ahol mindkettejük leghőbb vágya teljesült. Boldog ifjú párként együtt kezdenek új életet Angliában, ahol az összes tenisz meccset együtt nézik tovább.

Bármely rendezvény kiváló házigazdájának tudjuk ajánlani Pétert. Régóta így gondoljuk, és ez az esküvőnk után sem változott.

— Sára & Dénes
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —