Csupa mosoly esküvő

— Erika & Misi

Első esküvős felkéréseim egyik helyszínére, a Forster Vadászkastélyba voltam hivatalos Erika és Misi esküvőjére, úgyhogy nagy várakozással tekintettem én is erre a fantasztikus eseményre. Külön örömömre szolgált, hogy Dragon Zsófi kolléganőmmel ünnepelhettem együtt, ő volt ugyanis aki összeadta ezt a rendkívül boldog és csupamosoly párt. A szertartás pedig csak tovább fokozta a vendégekből már amúgy is túláradó örömöt.

A friss házasok pedig egy kifinomult, nagyon kedves pár révén szívesen el is fogadták mindenkitől a mosolyokat és örömkönnyeket, majd táncolni hívtak mindenkit akit csak láttak. Volt egy kis visszafogott játék is, de ma inkább a nevetésre helyeztük a hangsúlyt. És szerintem jól is van ez így.

Hálás köszönet neked, Péter! Nélküled nem lett volna ilyen gördülékeny az esküvőszervezésünk és a nagy napunk! Már az első egyeztetés után tudtuk, hogy nem lesz semmi problémánk, mert olyan profi és körültekintő szolgáltatásban volt részünk! Annyira örömteli napunk volt, hogy minden várakozásunkat felülmúlta! Még egyszer köszönjük!

— Erika & Misi
— Dalma & Gergő
Dóri & James —