Cake Face

— Zsófi & Ati

Egy természetközeli és megható szertartás után Zsófi és Ati partija – akik eddigi esküvői párjaim Mia Wallace-a és Vincent Vega-ja – a Ponyvaregényből jól ismert Jack Rabbit Slims Twistversennyel kezdődött. A hangulat már ekkor tetőfokára hágott, de később is alig lehetett bírni a tomboló barátokkal – nem is tettünk rá sok kísérletet. Sőt, amikor az esküvői tortát betoltuk Steve Aokitól a Cake Face-re, ott végleg elszabadult a pokol.

Meghívott szolgáltatóként óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy ilyen boldog párokkal áll módomban együtt dolgozni – mindenkinek ugyanilyen őszinte és felhőtlen esküvőt kívánok!

Péter a ceremóniamesterek Mr. Wolf-ja. Profi munkát végzett az esküvőnkön és a segítségével végig lazák tudtunk maradni. Péter agilitásból, felkészültségből kitűnő példát mutat, az este során többször éreztük úgy, mintha egy top TV élő show műsorában lennénk. Ha bármire szükségünk volt mindig ott termett és segített legyen szó a jó hangulat biztosításáról, vagy a többi szolgáltatónkkal való kapcsolattartásról. Ajánljuk mindenkinek aki jól szeretné érezni magát az esküvőjén és maradandó élményt szeretne!

— Zsófi & Ati
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —