Ahol a lélek is jól érzi magát

— Adri & Ricsi

Adri és Ricsi az egyik kedvenc esküvő helyszínemen, a Kakucson található csodálatos Deák Udvarházban mondta ki a boldogító igent Dragon Zsófi szertartása közben. A koreográfiák során az egyedülálló Kovács Ferenc “Olasz” fotográfussal végig igyekeztünk kiemelni a helyszín pompás adottságait és modern vintage stílusát, amik visszaköszönnek a szuper pillanatképeken. A vendégek is minden kérésemet készségesen teljesítették – tudták, hogy jó kezekben vannak. Így válhatott a sziromszórás is meghatározó lányványossággá, valamint az interaktív cipős játékot követő táncpárbaj is óriási sikert aratott.

Ami a csapat többi tagját illeti, Horváth Roland kollégámmal szokás szerint extrán vidám hangulatban telt a közös munka, majd nézzétek meg a filmet is amit készített! Kristóf István esküvő dj barátom pedig a tőle megszokott minőségben hozta el a legjobb zenéket és fényeket. Remek csapat, pompás esküvő volt!

Már az első találkozás nagyon jó hangulatban telt és már ekkor biztosak voltunk benne, hogy Péter lesz a ceremóniamesterünk. A forgatókönyv írást is nagyon élveztük, felhívta a figyelmünket sok apróságra, ami nekünk eszünkbe sem jutott. A részletes ütemtervet ránk szabta és biztosak voltunk benne, hogy az esküvőnk jó kezekben van.
A szervezés időszakában gyakran érdeklődött, hogy hogy haladunk az előkészületekkel és mindig számíthattunk valami jótanácsra, tapasztalatra, legyen szó a nyakkendő színéről vagy a zenéről. Kérésünkre további szolgáltatókat ajánlott, segített, hogy egy remek szolgáltatói csapat állhasson össze.
Az esküvő nagyon szuper hangulatban telt, Péter kézben tartott mindent, nekünk nem kellett sem aggódnunk, sem figyelnünk a szervezési kérdésekre. Laza volt és vidám, egyszerre törődött velünk és a vendégsereggel is. Mindenben számíthattunk rá, besegített a vendégeknek a nyakkendő kötésben, megigazított a virágkitűzőket. Az este során a játékok hozzájárultak a jó hangulathoz és a buli elindításához, a fiú-lány táncpárbaj során készült képek minden alkalommal mosolyt csalnak az arcunkra. Péter a lehető legjobb választás mindenkinek, aki egy jó hangulatú, stresszmentes, profin levezényelt esküvőt szeretne.

— Adri & Ricsi
— Dalma & Gergő
Dóri & James —