A legnagyobb követőm

— Emese & Csaba

Az esküvőnk szervezése előtt csak egy dologban voltam biztos: a ceremóniamesterünk Csizmadia Péter lesz és ebből nem voltam hajlandó engedni! Ez a döntés már akkor megszületett, amikor 2016-ban bekövettem Instagramon. A sárga zakós modern és laza stílusával rögtön felkeltette a érdeklődésemet és ekkor néztem utána, hogy mivel is foglalkozik valójában egy ceremóniamester.

Attól kezdve hétről hétre olvastam az elégedett, boldog párok visszajelzéseit, ami folyamatosan megerősített abban, hogy ha egyszer az esküvőnk szervezésére kerül a sor, akkor Péter lesz a mi emberünk! Az eljegyzés után az esküvőszervezés első lépéseként felhívtam Pétert és megkértem, hogy diktálja le a 2020-as összes szabad hétvégi dátumot. Így a helyszínen az esküvő dátumát teljesen Péterhez igazítottuk.

Az első találkozás alkalmával nagyon közvetlen, vicces és precíz volt, egy szempillantás alatt elrepült négy óra, ami alatt szinte percről percre átbeszéltük az esküvői forgatókönyvet. Nagyon szimpatikus volt, hogy Péter semmit nem akart ránk erőltetni, csak javasolt és mindent a mi igényeinkre szabott. A második találkozó is hasonlóan jó hangulatban telt, órákon át hallgatta a vicces történeteinket, mindent jegyzetelt és az esküvőnk napján a legjobb pillanatokban hallottuk viszont a sztorijainkat.

Pétert bármikor kereshettük, egy apróbb vészhelyzet esetén este fél 10-kor is szívvel-lélekkel végig beszélte velünk a forgatókönyvet és megnyugtatott, hogy minden rendben lesz. Az utolsó héten mindent leegyeztetett a helyszínnel és a szolgáltatókkal, ezzel pedig rengeteg terhet levett a vállunkról. Az esküvőnk napját önfeledten élvezhettük, minden pillanatát megélhettük, volt időnk egymásra figyelni, hiszen tudtuk, minden rendben zajlik az esküvőnkön.

Péternek minden vendégünkhöz volt egy két jó szava, de az esküvőnk házigazdájaként nemcsak velünk és a vendégekkel foglalkozott, hanem a háttérben folyamatosan koordinált mindent, proaktívan a következő szertartást vagy programot készítette elő. Profi, udvarias, vicces, lelkes, modern és bármilyen problémát megold, de igazából jelenlétében probléma elő sem fordul. Hálásak vagyunk mindenért! Neked köszönhetően zökkenőmentes, boldog, harmonikus és nyugodt volt életünk legszebb napja! Köszönjük!

— Emese & Csaba
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —