Baráti hangulatban

— Brigi & Tamás

Brigi és Tamás fontosnak tartották, hogy egy olyan fiatal és jó fej szolgáltatói csapat valósítsa meg esküvői álmaikat, melynek tagjai egymással is remek összhangban vannak.
Ennek megfelelően egy összeszokott baráti csapattal készültünk fel és egy szuper, családias esküvőt szerveztünk az ifjú párnak. Évek óta megbízunk egymásban, így könnyű volt ezt a sokhelyszínes, kalandos városi élményekkel színesített ötletes esküvőt a valóságba ültetni.
Ezt a teljes összhangot a vendégek is nagyon értékelték, úgyhogy elkerülhetetlenül új barátságok születtek az est végére.

Kedves Péter!

Te voltál az első darab a mi esküvős kirakónkban ami tökéletesen passzolt a helyére. A tapasztalatod, a türelmed sokat segített abban, hogy kitaláljuk a tökéletes forgatókönyvet. Úgy gondoljuk, minden teljesült amire csak vágyhat egy házasulandó pár a nagy napon.

Vannak olyan események, amik tőlünk teljesen függetlenek – a te reakciód és empátiád miatt az este viszont továbbra is a mi esténk maradt. Köszönjük a munkádat és a közvetlenségedet, kívánjuk hogy még sok-sok párnak okozz hasonló örömteli pillanatokat!

— Brigi & Tamás
— Dalma & Gergő
Dóri & James —