30 fős esküvő

— Reni & Béci

„Már a legelső nekünk küldött e-mailjéből tudtuk, hogy Péter lesz a befutó. Mivel külföldről szerveztük az esküvőnket, csak Skype-on tudtunk találkozni vele, de az is nagyon jól sikerült, megismertünk egy fiatal, lelkes, intelligens humorú srácot, úgy éreztük, hogy passzolna hozzánk és az esküvőnkhöz. Eltelt egy év, közben Péter segítségével összeraktunk egy szuper forgatókönyvet, és nagyon sokat segített a szervezés utolsó fázisában ötleteivel, tanácsaival. Amikor megérkezett az esküvő napján, egyből a kezébe vette a dolgokat, felmérte a helyszínt, elintézett dolgokat, de mi a legtöbb szituról utólag értesültünk, mert – ahogy szerettük volna – az esküvőnk megélésével voltunk elfoglalva. Nem kellett foglalkoznunk semmivel, mert Péter mindent irányított.

Több szolgáltató is megjegyezte a nap folyamán, hogy ilyen nyugodt menyasszonyt is ritkán látnak – hát, ez többek között Péternek volt köszönhető – annyira jól kezelt minden helyzetet. Foglalkozott a vendégeinkkel (még nyakkendőket is kötött), terelte őket egyik helyszínről a másikra, biztosította, hogy percre pontosan tartsuk a forgatókönyvet. A többi szolgáltatót jól összefogta, irányította, szuper csapat volt. Játékok is voltak, én konkrétan egy tévés vetélkedőben éreztem magam, olyan jól adta elő ezeket, imádtuk mi is, és a násznép is. Utólag a többi vendégünk is nagyon dicsérte, a 81 éves nagymamámtól kezdve a 22 évesekig. Udvarias, intelligens humora van, de nem tolja túl, tisztában van a szerepével. Ha másodszor is esküvőt szerveznénk, újra őt kérnénk fel, hiszen nélküle nem ment volna ennyire simán, ennyire gördülékenyen minden. Tiszta szívemből ajánljuk nektek Csizmadia Péter Ceremóniamestert!”

Tiszta szívünkből ajánljuk Pétert mindenkinek, aki egy jó fej, fiatal, lelkes, intelligens humorú ceremóniamestert keres az esküvőjére. Mindent tökéletesen kézben tartott, bármilyen probléma vagy kérdés merült fel, az hozzánk többnyire el sem jutott, mert ő gondoskodott a megoldásról. A vendégeink is nagyon dicsérték, sőt, volt köztük egy jegyespár, akiknek annyira megtetszett, ahogy dolgozik, hogy el is kérték az elérhetőségét. Ennél jobb referenciát nem is adhatnánk Péternek. Bármikor megismételnénk az egészet pont ugyanígy! Köszönünk mindent, és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

— Reni & Béci
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —