Világraszóló ünnepség

— Magdi & Kristóf

Magdi a magánéletben világmegváltással foglalkozik, Kristóf pedig őrülten szerelmes belé, úgyhogy elhatározták, hogy együtt beutazzák az összes király helyet a földön. Az első állomás a Hajógyári sziget volt, ahol ország-világ előtt írásba adták a tervüket, a vendégek pedig már a koccintás után olyan ünneplést csaptak, hogy azonnal mindenkit magával ragadott. Cserébe a szingli srácok egy nem várt ajándékot kaptak a vőlegénytől, ittunk néhány pálinkakört, meg játszottunk székfoglalósat, ami konkrétan berobbantotta a bulit.

Volt még cipős játék, meg annak az ellentettje, természetesen mindkettő interaktív verzióban, merthogy úgy valójában sokkal jobbak. De az est többi részében sem volt megállás, végig táncoltatták a friss házasokat – Kristófnak idő előtt öltönyt is kellett cserélnie, úgyhogy minden erejét beleadta amikor ünnepélyesen felszolgálta nekünk a grillázs tortát.

Óriásiak voltatok, jó utakat nektek és azóta lefoglaltak a Zsófiék is, úgyhogy jövőre folytatjuk!

Péter, fantasztikus voltál! Minden pontosan úgy volt, ahogy terveztük és elképzeltük! A vendégektől is csak pozitív visszajelzés érkezett, nagyon tetszett mindenkinek, ahogy vezetted az esküvőnket és a játékokat. A humorod megalapozta a hangulatot! Mindenki nagyon élvezte a ceremóniát és a bulit, felejthetetlen élmény volt! Csak ajánlani tudunk és fogunk is, mert biztos kezekben volt a nagy napunk! Sok puszi!

— Magdi & Kristóf
— Dalma & Gergő
Dóri & James —