Vidéki esküvő, városi lendülettel

— Niki & Kristóf

Ezt a kozármislenyi esküvőt szinte percre pontos forgatókönyv alapján, minden apró részletre odafigyelve kellett a valóságba ültetnem. A legnagyobb kihívást mégis az jelentette számomra, hogy számtalan olyan meglepő vidéki szokással volt gazdagítva a program ami a pár és családjainak alapos ismeretét, valamint gördülékeny koordinálást követelt meg a részemről.

Ugyanakkor pontosan ezek miatt lehetett olyan részletgazdag az esküvő, hogy maradandó élménnyé vált az összes vendég számára. A hagyományos elemeken kívül végigizgulhattuk a lánykikérőt, szemtanúi voltunk, ahogy a menyasszony és a vőlegény több ezer darab szétdobált aprópénzt söpör össze jómódú házasélet reményében, és megkóstolhattunk mintegy húsz különböző esküvői tortát.

Nagy élményt nyújtott, hogy megismerhettem és felhasználhattam néhány érdekes hagyományt ezen az esküvőn. Az ifjú pár és a násznép pedig azt fogadta nagy örömmel, hogy budapestiként is teljesen azonosulni tudtam velük.

Eddig sem hittünk a véletlenekben, s ez ismét beigazolódott. Nekünk egyszerűen Rád kellett találnunk, hogy még szebbé és gördülékenyebbé varázsold életünk eddigi legszebb napját. Ötleteid, rugalmasságod, lendületed miatt már a megbeszéléseken tudtuk, hogy remek ceremóniamester leszel, a Nagy Napon pedig bebizonyítottad, hogy ezt a posztot neked találták ki. Baranyai esküvő lévén bővelkedtünk sokak számára ismeretlen, vagy másképp ismert, számunkra mégis elengedhetetlen esküvői szokásokban, s te ügyesen beépítetted mindet, alkotva egy hagyományos és modern elegyet. Jól improvizálsz, hamar megtalálod a közös hangot a vendégekkel és szolgáltatókkal egyaránt, és nem utolsó sorban sikeresen megküzdöttél a vidéki virtussal! 
Nagyon szépen köszönjük a munkádat, nyugodt szívvel fogunk ajánlani minden rokonnak, barátnak, munkatársnak vagy ismerősnek, mert minden ifjú pár megérdemli, hogy ilyen nagyszerű ceremóniamestere legyen! Még egyszer köszönünk mindent!

— Sziliné Czimmermann Nikolett
— Dalma & Gergő
Dóri & James —