Végre megtört vőlegény

— Bea & Bazsi

Bea és Bazsi két halálosan laza arc, akik imádják egymást, a jó bulikat és a barátaikat. Egymásnak lettek teremtve, ez már régen eldőlt, de a vőlegényt csak mostanra sikerült teljesen megtörnie élete szerelmének, hogy össze is házasodjanak, úgyhogy az örömkönnyek után csaptunk egy óriási partyt a Nádasban.

A szolgáltatói csapatban is több barátot üdvözöltem, innen is köszönöm a Sanchofilmnek és Kristófnak a zenét, nagy pacsi, Györfi Csabának pedig a szuper fotókat. Mindenki nevében mondhatom, hogy ifjú párból áradó varázslatos jókedvért bármikor visszamennénk, szóval majd szóljatok az évfordulókon!

Számunkra nagyon fontos volt, hogy a szeretteinkkel és a barátainkkal vegyük körbe magunkat ezen a fontos napon. Péterről már az első találkozásunk után úgy áradoztam mindenkinek, mintha már régóta a baráti társaságunk tagja lenne. Profizmusának hála a „menyaszörny’ kifejezést csak a tv-ből ismerem.
Mit is mondhatnék még: legyen nálad valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék és “valami” Péter. Köszönjük neked, hogy nem „túléltük”, hanem megéltük az esküvőnket. További sok sikert kívánunk!

— Bea & Bazsi
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —