Tökéletes vezetés alatt

— Virág & Levi

Amikor kiválasztottuk Pétert, már az első videochat alapján tudtuk, hogy a lehető legjobb ceremóniamesterünk nekünk lesz! A Nagy Nap közeledtével több szolgáltatónak is meséltük, hogy Ő fogja vezényelni az esküvőnket, és mindegyikük kiváló véleménye csak felerősítette bennünk ezt az érzést, úgyhogy már az esküvőnk közeledtével sem aggodalmaskodtunk, aznapról pedig nem is beszélve. Péter minden feladatot levett a vállunkról, így mi 100%-ban tudtunk egymásra koncentrálni és ezt a gyönyörű napot teljesen megélni.

Szuper volt, hogy a szervezés alatt is bármiben tudott nekünk segíteni, mindenre volt ötlete, és mindig villám sebességgel válaszolt. Nagyon tetszett, hogy abszolút személyessé tette a napunkat, mindent felvezetett rólunk néhány mondatban úgy, hogy ezt a vendégek is élvezték. Valaki a násznépből ezt mondta: “Ez nem is csak esküvő volt, hanem egy Virág&Levi show!”

Péter mindenre gondolt, bármiben tudott nekünk segíteni, a Nagy Napunkat maximálisan élveztük, mert Ő minden mást intézett. Ha újra csinálhatnánk, akkor is Őt választanánk! Hálásak vagyunk, hogy Te voltál a ceremóniamesterünk, Péter, mert minden tökéletes volt! Mindent nagyon köszönünk Neked!

— Virág & Levi
— Gitta & Erik
Zsuzsi & Laci —