Sebességbe kapcsolva

— Mesi & Sipi

„Péter rugalmas, kedves és türelmes volt velünk. Egyből megértette, hogy mire gondoltunk és nagyon hasznos ötletekkel, tanácsokkal látott el minket. Olyan apró mozzanatokra és részletekre hívta fel a figyelmünket, amikre egyáltalán nem is gondoltunk. Rögtön tudtuk, hogy profival van dolgunk és hogy nála a lehető legjobb kezekben lesz az esküvőnk. Péter segített felépíteni a teljes nap menetét és ha kérdésünk támadt, hozzá bármikor fordulhattunk. Az esküvő napján is minden tervszerűen haladt, Péter remekül kezelt minden helyzetet, segítette a fotós és filmesek munkáját, tökéletesen vezette és mindig informálta a násznépet. A játékok egyediek, változatosak és izgalmasak voltak, a hangulat végig a tetőfokon, mindenki nagyon jól érezte magát!”

Ha létezik esküvő, ahol a vendégek tényleg bármire hajlandóak egy fergeteg buli érdekében, na akkor Mesi és Sipié pont ilyen volt. Egy teltházas szezonnyitó party hangulata semmi ahhoz képest amennyire itt ma odatettük magunkat. A bevállalós csoportképek és néhány ital után azonnal rajtolt a PartySyndrom és sebességbe kapcsoltunk.

Szeretnénk még egyszer megköszönni a rengeteg segítséget és türelmet az előkészületek alatt, valamint hogy profi munkáddal és odafigyeléseddel tökéletessé tetted ezt a különleges napot számunkra! Hálásak vagyunk, hogy mindenre gondod volt és gyakorlatilag úgy élhettük meg ezt az életre szóló élményt, mintha csak vendégek lettünk volna a saját esküvőnkön.

— Mesi & Sipi
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —