Őszintén és önfeledten

— Chloe & István

Lenyűgöző volt átélni, ahogy Chloe és István, ez a csodálatos házaspár ilyen önfeledten és őszintén tudják megélni szerelmüket együtt. A balatonvilágosi Tópart Hotel amúgy is egy végtelenül meghitt és kedves kis esküvőhelyszín, ami adottságai révén a visszafogott, de igényes és mély érzésű pároknak kedvez, úgyhogy tökéletes választás volt számukra. Wendl Péter zseniálisan örökítette meg a felszabaduló érzelmeket, Ekler Sándor pedig a fergeteges hangulatról gondoskodott. Nagyon éreztük a vendégeket, tökéletes esküvő volt.

Hogy Tina Turnert idézzem, Péter volt “egyszerűen a legjobb mind közül”. Egyszerre tette izgalmassá, szórakoztatóvá és humorossá az esküvőnket, miközben segített, hogy minden terv szerint haladjon. Nála jobb házigazdát nem is kívánhattunk volna!
Időt szentelt, hogy alaposan megismerjen bennünket és igazán személyre szabja a nagy napunkat. Fordította a beszédeket is, úgyhogy minden vendég értett mindent és otthon érezhette magát.
Péter emellett egy igazi bulibáró – korra való tekintet nélkül képes volt mindenkit bevonni a játékokba. Annyira jól éreztük magunkat ezen a különleges napon és Péternek ebben nagyon nagy szerepe volt. Péter, köszönjük, hogy részese voltál!

— Chloe & István
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —