Na ez oltári volt!

— Dóri & Ádi

Péter maga a profizmus: Az első találkozónál már tű pontosan érkezett, ami nálunk nagyon nagy mérce volt. Szeretett alaposan megismerni bennünket, de egyáltalán nem volt tolakodó. A nagy napon pedig brutálisan jól adta elő a közös történeteinket, ezzel megalapozva, hogy a barátaink még közelebb kerüljenek hozzánk. Péter remek ötleteket is ajánlott, amik közül ugyan nem minden tetszett elsőre, de mennyire jó volt, hogy megfogadtuk őket: ilyen volt például a fogadalomtétel! Tiszta szívemből elleneztem az elején, de Péternek természetesen igaza volt. Annyira sokat adtunk vele a vendégeinknek, hogy sokszorosan meghálálták!

Péter irányította az egész estét. Ha fel kellett pörgetni a hangulatot akkor megtette, ha valami fontos volt, azonnal szólt. Minden egyes fotónál ügyelt arra, hogy a vendégeinkkel készült képek jól sikerüljenek. Összességében Péter fantasztikusan jó hangulatot teremtett az egész esküvőn elejétől a végéig, és sokszorosan megtérült a munkája. Iszonyat gizda volt! Mindent köszönünk mégegyszer!

Egy dolgot sajnálhat Péter az életében, méghozzá, hogy majd a saját nagy napján nem hívhatja meg magát ceremóniamesternek… habár még az is lehet, hogy azt is megoldaná.

— Dóri & Ádi
— Dalma & Gergő
Dóri & James —