Nem evilági esküvő

— Nóri & Stef

Nóri és Stef nem csak egy lélegzetelállító páros, de az egyik legkülönlegesebb személyiségek is akikkel valaha találkoztam. A belőlük áradó szépség, egyéni szemlélet és kedves világlátás hozta ki belőlem is azt a hozzáálást ami gyakorlatilag egyedivé és megismételhetetlenné tette számomra ezt a mai hangulatot. Azt gondolom én is pontosan ugyanilyen esküvőt szeretnék majd, mint amilyen az övék volt. Ők így foglalták össze a gondolataikat:

Fantasztikus esküvőt éltünk át, úgyhogy szeretnénk megköszönni Péternek, hogy a ceremóniamesterünk volt és mindent elkövetett, hogy a lehető legjobban sikerüljön a mai napunk. Mindezek mellett nagyon kellemes volt a Péterrel való kapcsolattartás is az esküvői felkészülési időszak során: több alkalommal fordított ránk időt, hogy összeüljünk, megépítsük és finomítsuk a nagy napunk forgatókönyvét. Az eredmény egy felejthetetlen élmény volt, ami gördülékenyen és energikusan telt és ami a legfontosabb számunkra: nekünk elég volt csak a szerelmünkre koncentrálni.

Ha ceremóniamestert kerestek, tovább már ne nézegessetek: Péter a ti emberetek! Nagyszerű személyiség, laza stílusa van, széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi esküvők terén és végtelenül komolyan veszi a munkáját – profi.

— Nóri & Stef
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —