Nem hétköznapi esküvő

— Juli & Laci

Juli és Laci nem egy hétköznapi pár, mégis szerdai esküvőt szerettek volna, mert itthon egyrészt különlegesnek számít, másrészt külföldön teljesen bevett szokás ilyenkor tartani – a barátaik fele pedig amúgy is nemzetközi, szóval teljesen kézenfekvő volt az időzítés.

Egy gyönyörű helyszínen, a balatonvilágosi Tópart Hotelben rendeztük meg az esküvőt, amit szívből ajánlok mindenkinek, hogy látogasson el ide, mert a partról csodálatos látvány tárul a szemünk elé, a kiszolgálás első rangú és itt igazán úgy gondolják, hogy a vendégek az elsők, minden más csak másodlagos.

Szolgáltatóként óriási könnyebbség volt számomra, hogy egy ilyen segítői csapattal a hátam mögött elsődlegesen a hangulat megteremtésére és fenntartására tudtam koncentrálni és hogy a vendégek Juliékkal együtt fantasztikusan érezhessék magukat ezen az exkluzív napon. Telitalálat volt a szervezés!

Péter végig nagy odafigyeléssel és professzionizmussal fordult felénk, már az esküvőt megelőzőleg is. Maximálisan figyelembe vette az elképzeléseinket és szakértelmével segített megszervezni a programot. Mindenben lehetett rá számítani, le a kalappal előtte, ahogy levezényelte a napot a 100 fős, kétnyelvű és meglehetősen ‘tarka’ vendégsereggel.

— Juli & Laci
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —