Négyes csapatmunka Danival

— Detti & Marci

Neten keresgélve akadtunk Péterre, aki már az oldala alapján nagyon szimpatikus volt nekünk. A mi dátumunkon ő már foglalt volt, viszont felajánlotta, hogy van egy nagyszerű tanítványa, Dani, aki még szabad, és ha gondoljuk, találkozzunk négyesben. Belementünk, és milyen jól tettük!

Élőben is szimpatikusak voltak mindketten, jól felkészültek, Péter profizmusa már akkor egyértelmű volt, illetve Dani jófejsége és lelkeséde is érezhető volt. Nagyon rugalmasak és segítőkészek voltak az egy-két egyedi elképzelésünk kapcsán is.

Péter az esküvőt megelőző összes találkozón és szervezésen részt vett, együtt beszéltünk meg mindent. A nagy napon viszont már csak Dani volt ott velünk, és nagyon nagyon szuper volt minden! Felkészült volt, mindig jókor volt jó helyen, összefogta a szolgáltatókat, levette a nap lebonyolítási feladatait a vállunkról. Nagyon nagyon örülünk a választásunknak, mindenkinek szívből fogunk ajánlani Titeket!

A vendégeinktől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk Péter tanítványát, Danit illetően, hogy mennyire jó volt, ott volt, ha kellett, nem volt se sok, se kevés, pont tökéletes! Csak így tovább! Nagyon szépen köszönünk nektek mindent!

— Detti & Marci
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —