Magyar virtus angoloknak

— Anita & Paul

Jó emberismerőként remekül tudok különböző társaságokhoz idomulni, de az angol anyanyelvűek különösen előkelő helyet foglalnak el a szívemben. A húgomnak is liverpooli férje van és történetesen én koordináltam az esküvőjüket életem legelső felkérésén.

A siker kulcsa sokszor egy minden őrültségre nyitott külföldi és magyar vegyes társaság, főleg ha ehhez egy kiváló szolgáltatói csapat is társul. Az előbbit én is szeretem kiprovokálni, utóbbi viszont nagy kiváltság.

Anita és Paul lagzijához mindkettő adott volt, úgyhogy számtalan aprósággal színesítettük az amúgy is szuper pillanatokat: a menyasszony eldobta a csokrát, tolmácsoltam a beszédeket, megismertük a pár titkait a cipős játék során, de volt kézfelismerés, lábfelismerés, sőt, az angolok a csárdás alapjait is megtanulták! Mondjuk nem tőlem, az nem lett volna nagy élmény – Abonyi Attila segített benne.

Péternél jobb ceremónia mestert nem is kérhettünk volna!

Már az első beszélgetésünk alkalmával tudtuk, hogy őt szeretnénk felkérni a feladatra. Fantasztikusan levezényelte a kétnyelvű esküvőket! Mind a magyar mind az angol társaság egyszerűen imádta őt! Szuper játékai összehozták a násznépet és mosolyt csalt mindenki arcára! Még mindig kapjuk a pozitív visszajelzéseket róla, miszerint mennyire figyelmes, jó humorú és munkájára igényes ceremóniamesterünk volt!

Egy szó mint száz kedves Péter, köszönjük a munkádat, nélküled biztos nem lett volna a Mi nagy napunk ennyire csodás!

— Anita & Paul
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —