Love is love

— Roli & Csabi

Péter röviden összefoglalva egy nagyon jó ceremóniamester – ha valaki csak eddig olvasná.
A szervezés elején még nem voltunk biztosak abban, hogy szeretnénk-e egyáltalán ceremóniamestert, de utólag látva nagyon jól döntöttünk. Péter az első találkozás során nagyon szimpatikus volt, így már nem is kerestünk tovább.
Az előkészületek és az esküvő során azt, vagy inkább többet is hozott, mint, amit vártunk tőle: végig rugalmas és segítőkész volt, sőt olyanokat is megcsinált, ami nem is lett volna feladata, vagy épp csak az utolsó utáni pillanatban találtuk ki.
Profizmus jellemzi a munkáját, megadja azt az érzést, hogy tudsz rá támaszkodni, emellett kiváló ötletekkel is hozzájárul a nagy naphoz. Minden pozitívum mellett az a legfontosabb, hogy az esküvő napján tényleg azt érzed, hogy neked nem kell foglalkoznod csak azzal, amivel szeretnél, mert minden másról Péter gondoskodik. Nagyon jó a beszélőkéje is, se nem sok, se nem kevés, hanem pont annyi amennyi kell. Mindenkinek ajánljuk!

Nagyon ajánljuk Péter, mint fiatalos, modern, jó humorú, stílusos ceremóniamestert. A felkészülés során is sok kreatív és praktikus tanáccsal, ötlettel látott el minket. Mi több, az esküvő során is vidám hangulatot teremtett, miközben ügyelt arra, hogy minden rendben menjen. Köszönjük még egyszer!

— Roli & Csabi
— Dalma & Gergő
Dóri & James —