Így lettem a barátaik

— Szilvi & Áron

Péterrel először férjem bátyjának esküvőjén találkoztunk. Nagyon tetszett nekünk ahogyan azt az esküvőt összefogta, még aznap éjjel el is kértük a névjegykártyáját! A személyes jó tapasztalatnak köszönhetően nem is volt kérdés, hogy ki legyen a mi ceremóniamesterünk, így majdnem egy évvel később fel is kértük a saját esküvőnkre.

A személyes találkozások nagyon kellemes hangulatban teltek, közösen ötleteltünk, dolgoztuk ki az esküvőnk forgatókönyvét, amely Péter komoly tapasztalatával, a mi személyes történeteinkkel és közös humorral lett tökéletes! Péter hatalmas türelemmel volt felénk, a többszöri módosítás – akár aznap – sem okozott problémát neki, rugalmasan kezelte. A kiváló szakmaiság mellett egy nagyon jó embert ismerhettünk meg személyében: figyelmes és kölcsönösen megbíztunk egymásban. Jó humorú ember, humorával mégsem vonja el a figyelmet a párról.

Kedves Péter!
Minden túlzás nélkül tudjuk, hogy az esküvőnk Nélküled nem sikerült volna. Sokat számít nekünk persze, hogy profin szerveztél, álltál hozzá mindenhez és mindenkihez, de még többet jelent, hogy egy igazi jó ember állt mellettünk. Nekünk Te feltaláltad ezt a szakmát és barátunk is lettél!

— Szilvi & Áron
— Gitta & Erik
Zsuzsi & Laci —