Grandiózus esküvő

— Alexandra & Marcell

Alexandra és Marcell a zavartalan, nagyszabású és tökéletes esküvőt álmodták meg, csodálatos templomi szertartással és fennkölt ceremóniával Szilvássy-Garzó Éva jóvoltából egy lenyűgözően szép helyszínen. Magas szintű precizitásra és kifinomult érzékre volt szükség ahhoz, hogy mindez terv szerint alakuljon. Nagy Kata esküvőszervezővel ezt vállaltuk és valósítottuk meg papírforma szerint, pazar rendezői párost alkotva.

Pozderka Roland egyéni meglátásaival rögzítette a pillanatképeket, így válhatott a csokordobás, a kivonulás, vagy akár a többi csupa érzelemfotó örök emlékké minden kedves vendég számára. Steiner Péter készítette a filmet, a Soulful zenekar pedig hajnalig táncoltatott bennünket. Így tehát minden joggal állíthatom, hogy az ifjú pár csodálatos napja egy grandiózus élmény marad mindenki számára. Köszönöm, hogy én is részese lehettem ennek a fantasztikus élménynek!

Nagyon örülünk, hogy Pétert választottuk Ceremóniamesterünknek. Már az első találkozásnál éreztük, hogy megbízható kezekben leszünk az esküvőnkön. Péter pontos és lendületesen vezényelt mindent. Csak ajánlani tudjuk!

— Alexandra & Marcell
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —