Fesztiválhangulatban

— Kati & Dorkó

Őrült show elemekkel, meglepetés táncokkal és rengeteg játékkal színesített felejthetetlen közösségi élménnyel gazdagodott minden velünk ünneplő vendég aki ezen a tűzforró nyári napon Kati és Dorkó társaságát választotta. A vőlegény csapata bűnszervezeti flashmobbal készült, de aztán igazi valójukat megmutatva előkerültek a cowboykalapok. Az ifjú pár még gyertyafénykeringővel kompenzált, csak a dj meg énekelni kezdett, úgyhogy elszabadult a fesztiválozás.

Még jó, hogy pihenésképpen úsztattunk néhány vicces üzenetet a tavon, de hajnalban így is még mindenki maradni akart a folytatásra.

Teljesen egyértelmű volt, hogy Péter lesz a ceremóniamesterünk, remek választás volt. Valójában több mint CM, az esküvő szervezésében is segített. Nekünk csak arra kellett figyelni, hogy kiélvezzük a közösen kitalált program minden pillanatát. Lelkiismeretesen figyelt az apró részletekre is, a 40 fokos melegben fel alá rohangálva biztosította, hogy minden és mindenki a helyén legyen. Az egyébként feszes programot végig kézben tartotta. Humorával remek hangulatot varázsolt, a buli szerves része volt, a vendégektől is csupa pozitív visszajelzést kaptunk vele kapcsolatban. Köszönjük!

— Kati & Dorkó
— Dalma & Gergő
Dóri & James —