Extrán Barbis esküvő

— Barbi & Ádám

Barbi és Ádám külön-külön is szerették volna köszönetüket nyilvánítani, úgyhogy rendhagyó módon két referenciát is olvashattok erről a csupa-öröm esküvőről. Imádtam a színeket, a felhőtlen boldogságot az arcokon, a rózsaszín fogszabályzót és mindent ami velük kapcsolatos. Nagyon tetszett, hogy telitalálat volt a papírrepülős játék is, és mindenki veletek örült a legszebb napotokon. Bármikor mennék újra és köszönöm a feliratozott italt – sokat jelentett!

“Pétert csak ajánlani tudom, szuper hangulatot csinált, mindenki imádta. Nagyon sokat segített már az előkészületeknél is, minden kívánságunkat teljesítette, (pedig volt pár), sőt, ha kellett rögtönzött is és minden részletre odafigyelt. Aki őt választja nem fog csalódni az biztos. Csak így tovább! Köszönünk mindent még egyszer is!” – Ádám

A lehető legjobb ceremóniamester! Csak ajánlani tudom, rengeteget segített nekünk az esküvői előkészületekben. Bàrmilyen kéréssel és kérdéssel fordulhattunk hozzá. Tökéletesen levezényelte az esküvőnk napját, irányította a társaságot és még arra is ügyelt, hogy öltözéke passzoljon a rózsaszín-fehér dekorációnkhoz. Péter, nagyon szépen köszönünk mindent, nálad jobb embert nem is választhattunk volna erre a feladatra.

— Barbi & Ádám
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —