Esküvő a Bazilikában

— Hajni & Simon

Hajni és Simon magyar-angol kétnyelvű esküvőjét a Bazilikában kezdtük, amit igazán felejthetetlenné varázsolt a pár elegáns és méltóságteljes bevonulása, majd az azt követő könnyed és felszabadult szertartás. A templom lépcsőin készült csoportképek során már mindenki a folytatást várta, a vendégek pillantásai a bulira való készülődésről árulkodtak.

Kisvártatva az Aquaworld Resort Budapest különtermeiben koccintottunk, majd a parkett megnyitása után átadtuk magunkat a különféle kultúrák hagyományos elemeit is képviselő táncoknak. Kicsik és nagyok mind adták a bulit és fergetes hangulatot teremtettek. Rendkívüli volt a szolgáltatói csapat is: Bárány-Szilfai Alida volt az esküvő szervezője akiben gyerekkorom óta vakon megbízom, Szalay Mona fotóművész munkáiból válogattam a képeket, Horváth Roland készített filmet nagy napról és Imi képviselte a Show 4 You zenei csapatot.

Köszönjük szépen a ceremóniamesterként velünk töltött idődet. Fantasztikus nap volt és neked köszönhetően gördülékeny is. Mindenki kitűnően érezte magát. Nagyon örülünk, hogy téged választottunk házigazdánknak és gondolkodás nélkül ajánlunk másoknak is.

— Hajni & Simon
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —