Életmentő Beavatkozás

— Rebi & Levi

Azt hiszem úgy kell kezdenem, hogy Péter nélkül meghaltunk volna! Már az első beszélgetés után tudtuk, hogy a mi esküvőnkre Ő a tökéletes Ceremóniamester. A forgatókönyv megírásakor szuper ötletei voltak, pedig az 1-2 elképzelésünkön kívül el voltunk veszve úgy kb mindenben: időpontok, játékok, idő kitöltése, stb. Aztán jött a nagy nap. Péter mindent koordinált, kézben tartotta a násznépet, tartott minket a forgatókönyvben megírtakhoz, megoldotta a váratlan problémákat és lefoglalta a vendégeket abban a 2,5 órában, ami a ceremónia és a vacsi közt eltelt. Nélküle szerintem a nyitótáncig sem jutunk el.

A játékok mindenkinek nagyon tetszettek: a Mr és Mrs Quiz vitt mindent, nem is gondoltam volna, hogy ennyire izgulni fognak miatta.
Péter, itt is nagyon köszönjük, hogy velünk voltál ezen a napon, és levetted a vállunkról ezt az amúgy is nagy stresszt, és olyan dolgokat is észrevettél illetve megoldottál, ami másnak fel sem tűnt volna. Abban biztos vagyok, hogy akinek Péter ott van a nagy napján, az tuti nem sül el rosszul, hiszen a legprofibbat bízta meg a feladatra.

— Rebi & Levi
— Dalma & Gergő
Dóri & James —