Egy nagyszabású esküvő

— Priszcilla & Ati

A Mátyás templomban tartott csodálatos szertartás után 180 fős vendégsereg ünnepelt együtt a Budai Várban, amihez az ünnepi hangulatot egy pompás felvezető cigányzenekar, profi DJ és egy öttagú élőzenei együttes szolgáltatta.

A család, barátok és kollégák szórakoztatása érdekében a Mr. és Mrs. játéknak egy speciális, interaktív változatát játszottuk, melynek végén nem csak az derült ki, hogy mennyire ismerik egymást a fiatal házasok, de a legtöbb kérdésre helyesen válaszoló barát is nagyon nagy megtiszteltetésben részesült: a pár meghívta őt egy későbbi jutalomvacsorára.

Ezek után az ifjú pár fenomenális táncprodukcióinak lehettünk szemtanúi – Priszcilla és Ati argentin tangót és salsát adtak elő, amire már nagyon régóta készültek. Tökéletes megnyitása volt ez a táncparkettnek.

A vőlegény a jelek szerint viszont cseppet sem fáradt el a mulatozásban, sőt, a fekvőtámaszban elfogyasztott pálinkával hősiesen kiállta a próbát, így sikeresen kiváltotta menyasszonyát az elrablóitól és folytatódhatott a reggelig tartó lakodalom.

„Péter, nagyon szerettük, hogy te voltál velünk a nagy napunkon! Szuper volt, hogy pontosan tudtad, mikor kell a násznépet és minket is megnevettetni, és nagyon köszönjük, hogy végig figyeltél, hogy a napunk minden egyes pillanata úgy sikerülhessen, ahogy azt mi megálmodtuk! Szuperek voltak az ötleteid, amiket a készülődés során is mondtál, és számunkra a legfontosabb, hogy tudtuk, bármikor számíthattunk rád! Köszönjük még egyszer és a leendő pároknak pedig azt üzenjük, hogy mi csak ajánlani tudunk. „

— Priszcilla & Ati
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —