Egy bevállalós esküvő

— Kriszti & Ricsi

Kriszti és Ricsi esküvői buliján a belevaló vendégek igazán mindenre kaphatók voltak: előadtak egy fantasztikus szerepjátékot, melynek során az egyik barát a vőlegényt, egy másik koszorúslány pedig a menyasszonyt személyesítette meg, majd rögtönöztek egy akrobatikus tornabemutatót és helyben készített vicces ajánlást adtak elő „A tökéletes házasság titka” címmel.

És ez még semmi! Ezt követően a helyszínen megtanult és bemutatott amatőr tánckoreográfiák arattak sikert, de a csúcs az ifjú pár nyitótánc produkciója volt.

A vendégek játékai a hatalmas buli előszele voltak csupán, amely során végig tele volt a tánctér, és hajnalig tartott a felszabadult ünneplés. Így tették a menyasszony és vőlegénye számára igazán emlékezetessé ezt a ragyogó napot a mindenre elszánt barátok!

„Szeretnénk megköszönni Neked, hogy segítségeddel még szebbé és tökéletesebbé varázsoltad a Nagy Napunkat! Precizitásod, rugalmasságod, segítőkészséged nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát az esküvőnkön. Annyira szuper volt, hogy nekünk abszolút nem kellett semmire se odafigyelni, spontaneitásoddal még az őrült szituációkat is fenomenálisan megoldottad!
Örültünk, hogy velünk voltál, bátran mondhatom, hogy nagyszerű ceremóniamestert ismerhettünk meg benned! Mindenkinek szívből ajánlunk!”

— Kriszti & Ricsi
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —