Brutál jó hangulat

— Detty & Geri

Dettyben és Geriben azt szerettem ennyire, ahogy az első perctől kezdve az utolsóig teljesen belefeledkeztek az élményekbe. Nagy kanállal szerették fogyasztani az élvezeteket és csak a legjobbal érték be mindenből. A megható szertartás után a szeretteikkel ünnepeltették magukat, önfeledten nevettek, végig majd kicsattantak a boldogságtól!

Nézzétek meg ti is milyen gyönyörűek együtt, úgyhogy a többiek nevében is mondhatom, hogy igazi öröm volt ezzel a szerelmespárral dolgozni. Lendvai Niki adta össze őket, Horváth Tamás készített róluk mesebeli fotókat, Kiss Ernő rögzítette a filmet, a fergeteges hangulatért Veréb Imre a Show 4 You csapatából kezeskedett, Kanev Orsi munkája pedig a biztosíték volt, hogy minden tökéletesen alakuljon egyik kedvenc helyszínemen, a Nádas Pihenőparkban.

Imádtuk az esküvő minden percét! Péter tökéletesen koordinálta a napi programokat – a játékokról nem is beszélve: az egész társaság nagyon jól érezte magát. Tiszta szívből tudjuk ajánlani bárkinek aki egy gondtalan, önfeledt és brutál jó hangulatú esküvőt szeretne.

— Detty & Geri
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —