Brilliáns esküvő

— Zsófi & Andris

Augusztusi esküvőnk után, pár hónap elteltével végre nyílt alkalmunk arra, hogy az összes elkészült videót megnézvén újra felelevenítsük és átéljük az esküvőnk napjának felejthetetlen pillanatait. Visszagondolva ez a csodás szombat csak rólunk szólt és arról, hogy szerelmünket megünnepeljünk. Ebben a gondtalan érzésben és abban hogy minden zökkenőmentesen telt, nagy szerepe volt ceremóniamesterünknek, a mi Wedding Hostunknak.
Pétert az interneten, ajánlások útján találtuk meg, s mivel külföldről szerveztük az egész esküvőt, egy skype beszélgetés kereteiben ismerhettük meg először. Már akkor nagyon közvetlen volt, profi stílusa és hozzáállása miatt választottuk őt a 150 fős násznépünk koordinálásra.

Aztán a két személyes találkozónk alkalmával kedvesen vallatott minket kapcsolatunk fénypontjairól, hogy jobban megismerjen minket és teljes forgatókönyvet készített a begyűjtött információkat is beleszőve. Figyelmesen és pontosan szervezett elemekkel és nagy rutinnal kezdett neki a Nagy Napunknak. Segítség volt a vendégvárásnál, szertartásnál, fotózásnál, vacsoránál, és minden olyan pillanatnál amelyek az esemény gerincét képezték. A puszta „tömegterelés” mellett sokkal többet is kaptunk tőle: a helyszínnel és a többi szolgáltatóval való észrevétlen együttműködést, gondos felkészülést, az elképzeléseinknek megfelelő letisztult stílust, örömapai villám oktatást az öltönygombolásról és még sorolhatnánk.

Köszönettel tartozunk neked, Péter, hiszen nélküled sokkal nehezebben tudtuk volna megfogadni és megvalósítani a sok-sok feleség óvó tanácsát, miszerint „ne foglalkozzatok semmivel, ti csak élvezzétek az egészet, mert ez a nap soha sem tér vissza többet”. Sok sikert kívánunk neked a továbbiakban – legyen az jövőbeli ifjú párok útra engedése, vagy más témájú, nagyszabású események koordinálása – biztosan meg fogod állni a helyed!

— Zsófi & Andris
— Dalma & Gergő
Dóri & James —