Az esküvő oroszlánrésze

— Agi & Micha

Amikor életed egyik legszebb napját tervezed, szeretnéd, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Vegyünk egy esküvőt egy kissé menyaszörny menyasszonnyal, külföldi vendégekkel, magyar hagyományos lagzikhoz szokott rokonokkal, évek óta otthonról alig kimozduló kisgyerekes családokkal. Hogy lehet olyan programokat összerakni, ami mindekinek tetszik? Ja, és közben háromszor át kell rakni az időpontot is a Covid miatt, meg átszervezni a menetrendet, de legalább a menyasszonyi ruhádba beleférsz a stressz miatt!

A segítség Csizmadia Péter személyében érkezett. Már a kétnyelvű ceremóniamester keresése során feltűnt nekünk, mennyire profi Péter honlapja. Hamarosan sor került az első (háromórás!) találkozóra – Péter anyanyelvi szinten beszélt angolul, valamint kedves, udvarias és vicces stílusa – minket azonnal megnyert.

Szakmai tapasztalata es a részletekre való igényessége segített minket abban, hogy a Nagy Nap koreográfiája összeálljon. Bármikor, bármiben a segítségét, tanácsát kértük – egy órán belül válaszolt. Később is mindenki csak szuperlatívuszokban beszélt az esküvőről! A jó hangulat megteremtésében, kissé elveszett vendégek terelgetésében, programok koordinálásaban és pattanásig feszült idegeink megnyugtatásában Péternek oroszlánrésze volt. Ha egy olyan profi szakemberre van szükségetek az esküvőtökre, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját és veletek együtt izgul, hogy minden úgy sikerüljön, mint ahogy azt ti elterveztétek: keressétek Pétert!

— Agi & Micha
— Zsófi & Bob
Gina & Joe —