Az ausztrál hős

— Anna & Justin

Miután Justin az Etna tűzforró lávájába letérdelve megkérte Anna kezét, bizonyossá vált, hogy már nem csak a Sziget fesztiválok miatt fognak együtt Magyarországra utazni. Így idén nyáron egy sokkal jelentősebb eseményt szerveztünk nekik, ahová Anna rokonai az ország minden tájáról, Justin barátai pedig Ausztráliából utaztak ide a Tordasi Csárdába, hogy részesei lehessenek ennek a fantasztikus élménynek.

Justin a magyar esküvős játékokban való jeleskedésen túl tányéros üzenetek elkapásával, egy pinata szétzúzásával, valamint egy percen belül 30 sörösüveg 30 féleképpen való kinyitásával is bizonyította szerelmét a parti során. Egy igazi hős volt, neki még a beszédét sem kellett szinkrontolmácsolnom – Anna segített benne.

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk Pétert, aki már az első találkozó alkalmával meggyőzött minket arról, hogy jó döntést hoztunk, amikor őt választottunk. Az esküvő szenzációsra sikerült és ő rengeteget segített abban, hogy ez a nap így alakuljon. Barátságos, közvetlen és profi hozzáállásával minden terhet levett a vállunkról, így mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Mind a magyar mind az ausztrál társaság nagyon elégedett volt vele, mindenki szerint nagyszerűek voltak az általa javasolt játékok is. Nagyon örülünk annak, hogy Pétert választottuk ceremóniamesternek!

— Anna & Justin
— Rami & Zoli
Alexa & Jani —