Akác és fenyőerdők között

— Réka & István

Réka és István egy akác és fenyőerdők között megbúvó romantikus családi rendezvényházban, az imádnivaló Deák Udvarházban kötöttek házasságot egymással. A precíz és maximalista esküvői forgatókönyvírás után egy nagyon felszabadult és minden pillanatot boldogsággal megélő pár voltak ők ketten. Örültek az első megpillantásnak, az őket ünneplő vendégeknek, a táncolós játékoknak, de legfőképpen egymásnak.

Később Kürthy Richárd barátom olyan bulit varázsolt nekünk, hogy mindenkinek leesett az álla, a felszolgáló csapat pedig végig a vendéglátó család minden szeretetével viselte gondunkat, úgyhogy a lehető legjobban szórakoztunk. Én jönnék legközelebb is!

Péter szuperül ellátta a feladatát az esküvőnkön, kedves és előzékeny volt mindenkivel, ugyanakkor laza és fiatalos. Remekül kézben tartotta az eseményt, profin terelte, irányította a násznépet. Közben ránk is figyelt, mindig volt hozzánk egy-egy kedves szava. Arra is ügyelt, hogy a dekorációhoz illő outfitet válasszon. Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent!

— Réka & István
— Dalma & Gergő
Dóri & James —