Abszolút kiváltság

— Clio & Maxim

Abszolút kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy Péter lehetett velünk az esküvőnkön a Forgách Kastélyban és elképesztően boldogok vagyunk amiatt, hogy ilyen fantasztikus munkát végzett! Az első pillanattól kezdve éreztük, hogy egy igazi profira bíztuk magunkat. Péter elképesztő tehetséggel rendelkezik arra, hogy levegye rólatok az összes terhet és gondtalannak élhessétek meg az esküvőtöket. Részletekre való igényessége határtalan, ugyanakkor szavatolja, hogy minden esemény zökkenőmentesen történjen. Egy pillanatig nem kellett aggódnunk semmin, mert Péter mindent ellenőrzése alatt tartott.

A számunkra egyik legkedvesebb dolog mégis az volt, hogy Péter mennyire figyelmesen viselkedett velünk. Rengeteg időt szánt arra, hogy megismerjen bennünket és személyre szabja a szertartásunkat is. Olyan benyomást keltett, mintha évek óta ismernénk egymást, ezzel pedig még különlegesebbé varázsolta az eseményeket.

Ami viszont Pétert egyértelműen kiemeli versenytársai közül az kimagasló és kifinomult humorérzéke. A vendégeink egyszerűen imádták rólunk szóló vicces anekdotáit és ragyogó személyiségét. Péter végig érezte hogyan tartsa fenn az érdeklődést és a vendégeink azóta is azt ecsetelik, hogy mennyire magával ragadó kisugárzása volt.

Péter nem csak a menetrendet tartotta pontos mederben, hanem ezen felül egy olyan egyedi, szórakoztató hangulatot is teremtett, ami végig jellemezte az esküvőnket. Végtelenül hálásak vagyunk, amiért ilyen nagyszerű napot alkotott meg számunkra, úgyhogy amennyiben ti is egy tökéletesen még túlmutató, teljesen egyedi szolgáltatást nyújtó ceremóniamestert kerestek, akkor Péter ideális választás számotokra. Teljes szívvel ajánljuk minden olyan párnak, akik stresszmentes, személyre szabott és végtelenül pazar esküvői élményt keresnek! Köszönjük szépen Péter, amiért ennyire szenzációs voltál! Egy igazi ritkaság vagy és végtelenül hálásak vagyunk az összes csodás élményért amit szereztél nekünk!

— Clio & Maxim
— Dóri & James
Csenge & Marci —