Világbajnok esküvő

— Dóri & Jani

Világbajnok kajakozóként egyértelmű volt, hogy Dóri maximum erőbedobást vár el az esküvői csapatától is. Jani, a vőlegénye is csak a tóparton megrendezett polgári szertartás után dőlhetett igazán hátra, nekünk viszont utána következett a hajrá. Először egy fantasztikus hangefektekkel színesített esküvői kvíz show során milliomosokat csináltunk az ifjú párból, aztán a tíz legrátermettebb barátot is megversenyeztettük a győzelmi serlegért.

Az örömittas ünneplés után kicsit megpihentünk a tortánál, egy újabb különdíjas győztest avattunk a vendégek közül, aztán kezdtük az egészet elölről. Mindenki nagyon odatette magát a tánctéren az este folyamán, de végül csak két aranyérmet tudtunk átadni: Szívből gratulálok Dórinak és Janinak a megosztott első helyezésért!

Nagyon örülünk, hogy Pétert választottunk a nagy napunk harmadik főszereplőjévé. Igazából már az első találkozás alkalmával annyira szimpatikus volt, hogy a többi jelölttel nem is találkoztunk utána. Nem csak az esküvőnk napján segített rengeteget, de a készülődés alatt is fordulhattunk hozzá a jobbnál jobb kérdéseinkkel. Az esküvő napján mindent kézben tartott, remekül együttműködött az összes szolgáltatóval, sok terhet levett a vállunkról. Nagyon jó hangulatú bulit kerekített nekünk, amit mindenki élvezett, a kicsiktől a nagyokig. Annyira beleolvadt a násznépbe, hogy sokan a mai napig nem hiszik el, hogy nem egy barátunkat kértük fel a feladatra. Bátran ajánljuk Pétert mindenkinek, aki a nagy nap előtt áll még.

— Dóri & Jani
— Zsófi & Péter
Réka & Kende —