Teljes erőbedobással

— Évi & Szabolcs

Évi és Szabolcs esküvői partiját a Levendulásban tartottuk, egyáltalán nem szolid keretek között. A közönségkedvenc játék a székfoglalós egy variációja volt, amely során a tíz legrátermettebb barátnak gyorsaságával, ügyességével és leleményességével kellett kitűnnie a többiek közül. Küldönböző próbatételeket kellett teljesíteniük a fordulók során, az ifjú párnak pedig csak tisztes távolból figyelnie a versenyzőket.
Óriási sikert aratott a kihívás, mert az ebben részt nem vevő meghívottaknak is mind voltak azért kedveceik akikért tudtak közben szurkolni. A versenyzők pedig tényleg komolyan odatették magukat és bizonyítani akartak. A végén viszont csak egy valaki maradt talpon, aki elnyerte a legbevállalósabb barát címet, és így elsőnek táncolhatott a menyasszonnyal a torta után.
Imádtam én is látni, hogy versenyhelyzetben mi mindenre vagyunk képesek úgy általában a barátainkért. Ezt pedig csak ez a felejthetetlen esküvő tudta most belőlünk előhozni.

Köszönjük Péter a mindig rendkívül segítőkész hozzáállást, hogy akár este 11-kor is írhattunk neked, sose telt bele 5 percnél többe, hogy válaszoljál.
Köszönjük, hogy profin álltad a sarat és alkalmazkodtál az igényeinkhez. A vendégekkel szuperül bántál, szépen kézben tartottad mind a 110 főt az egész nap során. Egy valódi CM vagy, aki még nem fásult bele, hanem tényleg lelkesen, teljes erőbedobással teszi a dolgát és ez látszik az eredményen is! Csak így tovább!

— Évi & Szabolcs
— Zsófi & Péter
Réka & Kende —