Meghatározó színfolt

— Viki & Szerzsa

Vikit és Szerzsát egy korábbi esküvőn, egyik kedvenc párom: Nóri és Ricsi nagy napján ismertem meg, épp ugyanitt, a Fenyőharaszti Kastélyszállóban. Akkor még vendégként voltak meghatozó színfoltja egy hasonlóan pazar esküvőnek, és nagy öröm számomra – igazi elismerés, hogy így kértek fel a saját nagy napjuk levezetésére is.

Történetük részét képezi a világkörüli utazás tematikája és a bevállalós, felszabadult boldogság hirdetése minden szerettük és egymás felé. Magas volt az elvárás, hogy egyrészt ugye Nóriék esküvőjének zseniális hangulata ugyanitt is meglegyen, másrészt ha lehet, teljesen másféle játékokkal érjük el ugyanezt. De kimaxoltuk és minden így is lett!

Péterrel barátaink esküvőjén ismerkedtünk meg. Már akkor megfogalmazódott bennünk, hogy ha nekünk lesz esküvőnk, biztosan őt kérjük fel ceremóniamesternek. Egy pillanatra sem bántuk meg ezt a döntésünket, hiszen folyamatosan segített minket a szervezés során és persze az esküvőnk napján is remekelt. Végig azt éreztük, hogy biztos kezekben vagyunk. Vicces, kedves, frappáns mondatai pedig az egész násznépet elvarázsolták – megannyi dicséretet kaptunk Péterre. Legyen szó akár a buli felpörgetéséről, akár programváltozásról, Péter mindent megoldott gyorsan és rugalmasan. Köszönjük, hogy velünk tartottál a mi nagy napunkon!

— Viki & Szerzsa
— Zsófi & Péter
Réka & Kende —