Legvagányabb esküvő

— Gina & Dodi

Amikor Gina és Dodi először megkerestek, már rögtön tudtam, hogy nagyon bevállalósak lesznek együtt és oltári laza esküvőjük lesz. A felkészülés során ennek megfelelően mindig próbáltam a könnyebb és egyszerűbb megoldásokat javasolni nekik amikért nagyon hálásak voltak. Így a végére egy pörgős és nagyon vagány forgatókönyvet állítottunk össze.

A nagy napon a hivatalos részek után olyan fesztiválhangulatot csináltunk nekik az esküvős csapatunkkal, hogy a szomszéd esküvőről is hozzánk jöttek át a vendégek bulizni. Most mondtunk volna nekik nemet?! Dodi egy úr volt több tekintetben is: nem csak hogy életre szóló élményt szerzett a szerelmének, de a mellettünk döntő másik társaságnak is.

Nagyon köszönjük azt a sok segítséget, amit az első levélváltástól a buliig nyújtottál: a sok jó tanácsot – amik nélkül túlbonyolítottunk volna néhány dolgot, a sok alkoholmentes frissítőt – amik életet mentettek, hogy a díszzsebkendő úgy állt, ahogy kell és hogy mindenki mindig ott volt – térben és időben – ahol lennie kellett. Ha valaki ceremóniamestert keres, mi biztosan téged fogunk ajánlani; és ahogy hallottuk, a násznépből is sokan!

— Gina & Dodi
— Zsófi & Péter
Réka & Kende —